Seuravaatteet

Seuravaatteet koko porukalle

Seura pyrkii tekemään kerran tai kaksi vuodessa seuravaatetilauksen sekä seuran jäsenille että Stall Solbackan asiakkaille. Vaatteet ovat hyvälaatuisia ja tarkoituksenmukaisia ratsastusharrastukseen, ja yhtenäisellä vaatetuksella olemme myös muualla samaa selkeästi yhdenmukaista porukkaa. Seuraa tallin ilmoitustaulua ja Facebook-ryhmää päästäksesi mukaan seuraavaan vaatetilaukseen!

Avustukset

Seura palkitsee

Seura palkitsee vuosittain ansioituneita jäseniään sekä jakaa kilpailu- ja valmennustukea. Myönnettävät kilpailu- ja valmennustuet harkitaan vuosittain kulloisenkin tilanteen mukaan. Haettavista kilpailu- ja valmennustuista ilmoitetaan jäsenen jäsenrekisteriin ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Luennot ja klinikat

Opi lisää

Seura pyrkii lisäämään hevosmies- ja ratsastustaitoja sekä jäsenistönsä että myös muiden alueen harrastajien keskuudessa. Seura järjestää pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa luennon, demon tai koulutustilaisuuden. Tilaisuudet ovat tilanteesta riippuen joko avoimia kaikille tai vain seuran jäsenille, ja aina jäsenille edullisempia kuin muille osallistujille.

Haluatko mukaan? Liittyminen seuran jäseneksi on helppoa!

Riding Club Solbackan jäsenenä saat automaattisesti myös kaikki Suomen Ratsastajainliiton jäsenedut.