Kilpailut

Järjestämme vuosittain seuratason este- ja kouluratsastuskilpailuja sekä vuoden päätapahtumana useampipäiväisen alue- ja kansallisen tason esteratsastuskilpailun Solbacka Summer Gamesin.

Kilpailumme järjestetään Klaukkalassa sijaitsevan Stall Solbackan GeoTex/kvartsihiekkapohjaisella 40 x 70 m ulkokentällä tai 24 x 68 m GeoTex/hiekkapohjaisessa maneesissa.

Kisoissa on aina erinomaiseksikin kehuttu buffetti, jonka kotonaleivotuista myytävistä saatu tuotto menee lyhentämättömänä seuratoiminnan kehittämiseen ja ratsastusseuran jäsenille jäsenetuina.

Kilpaluiden ajankohdat ja kilpailukutsut löytyvät Kipasta.

Kuva: Kiia Savolainen
Kuva: Juuli Helminen

Muu toiminta

Järjestämme jäsenillemme ja muille kiinnostuneille muutaman kerran vuodessa yleensä kevät- ja syyskokouksen yhteydessä hevosiin ja hevosharrastukseen liittyvän luennon tai demon. Pyrimme järjestämään myös muuta hevosharrastusta tukevaa toimintaa mahdollisuuksien ja toivomuksien mukaan. Seuran hallitus ottaa mielellään vastaan ehdotuksia ja toivomuksia erilaisen toiminnan järjestämisestä esimerkiksi sähköpostilla tai näiltä sivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta!

Tule mukaan toimintaan

Seurassamme on aina tilaa uusille jäsenille ja uusille seuran toiminnasta kiinnostuneille!

Seuran toiminnassa mukana olevat jäsenemme toimivat esimerkiksi toimihenkilöinä kilpailuissa, leipovat tai myyvät leipomuksia kisabuffassa, ovat mukana järjestämässä pikkujouluja tai esimerkiksi koordinoimassa seuravaatetilauksia ja kimppalippukampanjaa Helsinki Horse Show:iin.

Kilpailuihin toimihenkilöksi ilmoittautuminen on oiva tapa päästä kurkistamaan ja tutustumaan seuran toimintaan. Toimihenkilötehtäviä on koulu- ja esteratsastuskilpailuissa esimerkiksi portin avaajina, ratahenkilönä, tuomarin sihteerinä tai kilpailukansliassa. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään! Buffa toivottaa aina tervetulleeksi leipojat ja myyjät sekä isommissa kilpailuissa apukädet esimerkiksi kahvin keittoon ja makkaroiden kääntelyyn grillissä.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi mukaan seuran toimintaan. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi esimerkiksi sähköpostilla, seuran hallituksen jäsenille tallilla tai ottamalla yhteyttä näiltä sivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Kuva: Kiia Savolainen