Kilpailut

Järjestämme vuosittain paljon kilpailuja seurakilpailuista aina kansalliselle tasolle asti esteratsastuksessa, ja seura- ja aluetasolla kouluratsastuksessa. Vuoden päätapahtuma on ehdottomasti nelipäiväinen Solbacka Summer Games, jossa on monena vuonna ratkottu myös Etelä-Suomen aluemestaruuksia esteratsastuksessa.

Kilpailumme järjestetään Stall Solbackan GeoTex/kvartsihiekkapohjaisella 40 x 70 m ulkokentällä tai 24 x 68 m GeoTex/hiekkapohjaisessa maneesissa. Kisapaikalla on myös aina erinomaiseksikin kehuttu buffetti, jonka kotonaleivotuista myytävistä saatu tuotto menee lyhentämättömänä seuratoiminnan kehittämiseen ja ratsastusseuran jäsenille jäsenetuina. Myös kilpailuidemme tunnelmaa, sujuvia järjestelyitä ja kilpailualueen viihtyisyyttä on kehuttu kautta maan.

Kaikki järjestämämme kilpailut löytyvät Kipasta.

Kuva: Kiia Savolainen
Kuva: Juuli Helminen

Muu toiminta

Järjestämme jäsenillemme ja muille kiinnostuneille vuosittain myös esimerkiksi luentoja, demoja ja muita tapahtumia. Vuosittainen hevostarvikekirppis on ollut suosittu, ja Anna Andersinin luento ratsastajan mielenhallinnasta oli erittäin suosittu.

Tavoitteenamme on tilanteen niin salliessa järjestää vähintään yksi ratsastusdemo tai klinikka ja yksi hevosiin liittyvä luento vuodessa.

Tule mukaan toimintaan

Seurassamme on aina tilaa uusille jäsenille ja uusille seuran toiminnasta kiinnostuneille!

Seuran toiminnassa mukana olevat jäsenemme toimivat esimerkiksi toimihenkilöinä kilpailuissa, leipovat tai myyvät leipomuksia kisabuffassa, ovat mukana järjestämässä pikkujouluja tai kesäjuhlia tai esimerkiksi koordinoimassa seuravaatetilauksia tai kimppalippukampanjaa Helsinki Horse Show:iin.

Kilpailuihin toimihenkilöksi ilmoittautuminen on oiva tapa päästä kurkistamaan ja tutustumaan seuran toimintaan, toimihenkilöt toimivat esimerkiksi portin avaajina koulu- tai estekisoissa, liputtajana lähtö- tai maalilinjalla, tuomarin sihteerinä tai kilpailukansliassa ottamassa ilmoittautumisia vastaan. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään!

Buffa toivottaa aina tervetulleeksi leipojat ja myyjät sekä isommissa kilpailuissa apukädet esimerkiksi kahvin keittoon ja makkaroiden kääntelyyn grillissä.

Seura on myös päättänyt perustaa alajaoston Kisatiimi, johon toivotaan ja toivotetaan tervetulleiksi mukaan kaikki seuran toiminnasta kiinnostuneet! Kisatiimi toimii yhdistyksen, eli seuran alajaostona ja hankkii varoja seuralle muun muassa pitämällä buffettia seuran järjestämissä kilpailuissa. Alajaosto eli Kisatiimi saa itselleen yhdistyksen kokouksen Kisatiimille vuosittain osoittaman osuuden Kisatiimin seuralle keräämistä varoista ja Kisatiimillä on mahdollisuus päättää sille osoitetun osuuden kohdistamisesta Kisatiimin toimintaan.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi mukaan seuran toimintaan. Tule rohkeasti mukaan! Voit ilmoittaa kiinnostuksesi esimerkiksi sähköpostilla, seuran hallituksen jäsenille tallilla tai ottamalla yhteyttä näiltä sivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Kuva: Kiia Savolainen