Solbacka Summer Games on kesän paras hevostapahtuma!

0
SSG-vuosia
0
päivää kisoja
0
+
lähtöä
0
edestä palkintoja
0
eri seuraa edustettuna kilpailuissa
0
hevosta

Solbacka Summer Games tulee taas!

Solbacka Summer Games on alue- ja kansallisen tason esteratsastuskilpailu, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2018. Solbacka Summer Gamesissa on ratkottu niin ESRA:n joukkuemestaruuksia kuin kisattu SRL:n sarjakilpailuita. Kilpailut huipentuvat viimeisenä kilpailupäivänä 140 cm korkeudessa kisattavaan Solbacka Grand Prixiin. Vuonna 2023 kilpailuiden yhteydessä ratkotaan myös esteratsastuksen joukkue-SM!

Kilpailut ovat kasvaneet vuoden 2018 kolmipäiväisistä kisoista aina viisipäiväiseksi, ja osallistujamäärä on vuosien saatossa lähes kolminkertaistunut. Kilpailut ovat avoimet yleisölle, ja katsojia sekä kilpailijoita hemmotellaan maan parhaaksikin kehutun buffan monipuolisilla herkuilla! Kilpailupaikka on tiivis ja käytännöllinen, välimatkat lyhyitä ja kilpailuareena kaiken keskiössä, minkä seurauksena katsojat ja kilpailijat pääsevät koko tapahtuman ajan nauttimaan välittömästä tunnelmasta ja urheiluhengestä.

Kilpailijoille pyritään tarjoamaan ensiluokkaiset kilpailuolosuhteet kilpailuareenan erinomaisella pohjalla, kansainvälisen tason ratamestarin laatimilla kilpailuradoilla, sujuvilla käytännön järjestelyillä sekä iloisella toimihenkilöporukalla. Mikäli olet kiinnostunut liittymään iloiseen toimihenkilöporukkaan, lisätietoja löytyy kohdasta ”Toimihenkilöt”.

 

Kilpailun aluekartta:

Solbacka Summer Games 2023 pohjakartta

Löydä meidät!

Lepsämäntie 316
01800 Klaukkala

Solbacka Summer gamesSolbacka Summer games