Kilpailijalle

Lämpimästi tervetuloa kilpailemaan Solbacka Summer Gameseihin heinäkuussa 2023!

Luokkia järjestetään tänä vuonna alkaen 60 cm seuraluokasta aina sunnuntaina ratsastettavaan Solbacka Grand Prixiin 140 cm korkeudella. Kilpailuissa ratsastetaan myös Joukkue-SM:t. Ratsastettavia sarjakilpailuiden osakilpailuja ovat mm. Racing Trophy 5-6 -vuotiaille hevosille, RTV Poni- ja Junnucupit, Lapsiratsastajien Cup ja Racing amatöörisarja.

Kilpailijatiedote tulee KIPAaan viimeistään kilpailuja edeltävänä iltana, lähtölistat ja alustavat aikataulut päivitetään Equipeen viimeistään edellisenä iltana.

Kilpailukutsu ja ilmoittautuminen

Kilpailukutsu löytyy KIPAsta. Ilmoittautumiset maanantaina 10.7.2022 mennessä KIPAn kautta.

Ilmoittaudu!

Saapuminen

Kilpailuipaikan osoite on Lepsämäntie 316, 01800 Klaukkala. Navigaattori tuo perille saakka.

Paikalla on parkkivalvoja ohjeistamassa. Jos olet majoittumassa, ilmoita siitä parkkivalvojalle saapuessasi. Tutustu kilpailuviikolla julkaistavaan aluekarttaan ennen saapumista sujuvuuden helpottamiseksi.

Aikataulut

Kilpailut alkavat alustavasti keskiviikkona klo 10.00, torstaina klo 9.00, perjantaina klo 8.00, lauantaina klo 8.00 ja sunnuntaina klo 8.00. Varaudu aikataulumuutoksiin, sillä lähtijämäärien muutokset vaikuttavat päivien aikatauluihin. Ajantasaiset tiedot aikatauluista, lähtölistoista ja tuloksista löydät Equipe Onlinesta. Kunkin päivän aikataulu päivitetään seuraavalle päivälle aina edellisen päivän päätyttyä.

Majoittuminen

Hevosten majoittuminen

Hevosille löytyy majoitusta sisä- ja ulkotallista sekä jaba-karsinoista. Lisätiedot ja varausohjeet löytyvät kilpailukutsusta. Pyydämme tekemään varauksen mahdollisimman pian, jotta kaikille halukkaille järjestyisi karsina. Tallialue avataan tiistaina illalla.

Karsinoissa kuivikkeena turve. Esikuivattua säilöheinää ostettavissa, kysy lisää kansliasta. Hevosille käytössä ulkopesupaikka, kylmäsuojille käytössä pakastimet. Pesukone käytössä lisämaksusta.

Ihmisten majoittuminen

Sähköpaikkoja tarjolla rajallisesti. Lisätiedot ja varausohjeet löytyvät kilpailukutsusta.

Majoitusta voi lisäksi kysellä lähistöltä esimerkiksi uudistetusta Hotel Kiljavasta (https://hotelkiljava.fi/) tai Hotelli Korpilammesta (https://www.korpilampi.fi/).

Kilpailuareena

Kilpailuareena on kuitu-, kvartsihiekkapohjainen ulkokenttä, mitat 40 m x 70 m. Verryttely tapahtuu samalla pohjalla maneesissa, joka on kooltaan 26 m x 68 m. Käsihevosalue löytyy maneesin tallin puoleisesta päädystä, josta käynti verryttelyyn.

Ruokailu

Kilpailupaikalla toimii erinomainen buffetti, josta löytyy itse tehtyjä suolaisia ja makeita leivonnaisia, pizzaa, makkaraa, vohveleita, jäätelöä, virvokkeita ja smoothieita. Jokaisena kilpailupäivänä on tarjolla maittava vaihtuva lämmin lounas ja lisäksi pe-su väillä aamiainen. Lounaslistan löydät kilpailupaikalta ja Equipesta. Buffetti ja ruokatarjoilu löytyy kilpailuareenan laidalta katsomon vierestä. Maksutapana käy sekä kortti että käteinen, ja lisäksi myös NFC-maksut älylaitteista.

Expo

Kilpailuissamme on pienimuotoinen Expo, jos kesken kilpailuiden syntyy akuutti varustepula.
Kilpailuiden johtaja

Cecilia Gundersby
cia@shs.fi
045-6511 505

Ratamestari

Tomas Kiviranta

Tuomariston puheenjohtaja

Pirjo Huru

Päästewardi

Nina Konkari

Tallipäällikkö

Tuija Juntunen

Lääkäri

Reeta Veteläinen

Eläinlääkärit

Johanna Reilin
WHG Equine Sport Performance: Giacomo Gangini, Lotta Häyrinen, Mona Wendelin

Turvallisuuspäällikkö

Valtteri Gundersby

Kengittäjät

Niklas Kannosto
Valtteri Gundersby