Kumppanit

Onko yritykseksi kiinnostunut olemaan mukana mahdollistamassa vuoden ykköstapahtumaa Solbacka Summer Gamesia? Viidettä kertaa järjestettävä esteratsastuksen maanlaajuisesti tunnettu huipputapahtuma, joka on tykätty ja tunnettu – kesän must go -kilpailu!

Kilpailu on ollut erittäin suosittu sekä kilpailijoiden, että katsojien puolesta. Kilpailumme ovat tunnettu upeasta tunnelmasta, erinomaisista järjestelyistä sekä jännittävästä urheiluhengestä. Kilpailut järjestetään Suomen Ratsastajainliiton hyväksymän Laatutallin Stall Solbackan huippupuitteissa yhdessä yleishyödyllisen urheiluseuran Riding Club Solbacka Ry:n kanssa. Kansallinen kilpailustatus ja joukkue-SM tuovat osallistujia ja kiinnostuneita paikalle ympäri Suomen.

Mikäli olet kiinnostunut kumppanuudesta kanssamme, olethan yhteydessä sähköpostitse kumppanit@ridingclubsolbacka.fi.

Kultajousi

Jo alusta asti mukana ollut Kultajousi on tänä vuonna pääyhteistökumppanimme, ja täten Solbacka Grand Prix kantaakin Kultajousen nimeä!
Kultajousi on Suomen suurin kello- ja kultaseppäliikeketju, joka löytyy 74 paikkakunnalta ympäri Suomen. Kultajousi tunnetaan kilpailukykyisistä hinnoista, korkeasta laadusta ja ystävällisestä palvelusta. Viime vuosina Kultajousi on ollut vahvasti mukana tukemassa useita urheilulajeja yhteistöiden muodossa. Ympäristö-, vastuu- ja kotimaisuusasat ovat tärkeä arvo Kultajouselle. Vuonna 2017 Kultajousi juhli 50-v juhliaan yhdessä 100 vuotiaan Suomen kanssa. Yli 50 vuoden ajan Kultajousi on palvellut suomalaisia asiakkaitaan kaikissa kello- ja korualan tarpeissa, luotettavasti ja asiantuntevasti.

Kultajousi.fi

Kultajousi

Access Solutions

Access Solutions on yksi Solbacka Summer Gamesin pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista. Myös tänä vuonna Access Solutions on mukana tukemassa kilpailuitamme!
Pohditpa sitten liikkuvien työntekijöiden tietoturvaa, helppoa päätelaitehallintaa, mahdollista pilvisiirtymää tai liiketoiminnan jatkuvuutta, on Access Solutions varmasti oikea kumppani. Access Solutions etsii, hankkii ja toteuttaa yrityksesi kannalta kustannustehokkaimmat ja moderneimmat tietoympäristöt, kuuntelee tulevaisuuden strategioitasi ja ehdottaa uusia toimintamalleja, jotta sinulla on hyvä olla. Access Solutions toimittaa tietoturvalliset ja modernit digitaaliset työtilat, varmistaa ympäristöjen tietoturvatason ja pitää ympäristösi aina ajan tasalla. Asiakaskokemus on liikevaihtoakin tärkeämpää.

Access-Solutions.fi

access-solutions

Rudus

Rudus on Suomen johtava kiviainestuottaja, sekä rakentamisen vastuullinen kumppani. Tämän yhteistyön myötä on tavoitteena tarjota SSG kävijöille entistä paremmat parkkitilat!
Vastuullisuus on tekoja ja kunnianhimoa vähähiilisten ratkaisujen, päästötavoitteiden, kiertotalouden ja luonnon monimuotoisuuden edistämisessä!

Rudus.fi

rudus-kumppani

WHG Equine Vet

Usean vuoden Medium Tour Finalin sponsori WHG Equine Vet on myös tänä vuonna mukana!
Huipputason klinikka – sinun tallillasi
WHG tuo hevoseläinlääkintäpalvelut suoraan asiakkaan luo. Hoidamme hevosesi markkinoiden parhaita tutkimusvälineitä ja tehokkaimpia hoitomenetelmiä hyödyntäen. Räätälöimme hoidon aina jokaisen hevosen yksilöllisten tarpeiden mukaan, oli kyse huipputasolla kisaavasta urheiluhevosesta tai harrasteratsusta.

Equinevet.fi

WHG Equine Sport Performance CMYK