Katsojalle

Solbacka Summer Games on jännittävä, viisipäiväinen esteratsastuskilpailu, joka tuo Suomen ykkösratsukot Klaukkalaan. Kisaviikolla kilpaillaan avointen luokkien ohella esimerkiksi Suomen Ratsastajainliiton sarjakilpailuja poni- ja lapsiratsukoissa, nuorten hevosten luokkia sekä esteratsastuksen joukkue-SM. Kilpailut huipentuvat sunnuntaina ratkottavaan 140 cm tasolla kisattavaan Solbacka Grand Prixiin.

Kilpailut ovat avoimet ja maksuttomat yleisölle. Toivotamme kaikki tervetulleeksi nauttimaan huippuesteratsastuksesta ja maittavan buffetin antimista!

Mikäli laji on sinulle vieras, voit tutustua lajin perusteisiin ja kilpailuluokkien arvostelumenetelmiin artikkelissamme Esteratsastuskilpailuista lyhyesti.

Saapuminen

Kilpailuipaikan osoite on Lepsämäntie 316, 01800 Klaukkala. Navigaattori tuo perille saakka.

Pysäköinti

Paikalla on parkkivalvoja ohjeistamassa. Pysäköintitilaa on rajoitetusti, joten noudatathan saamiasi ohjeita tarkasti ja tule mahdollisuuksien mukaan kimppakyydillä. Pysäköinti on maksuton. Julkisella liikenteellä pääsee Klaukkalan keskustaan, josta on noin kolmen kilometrin matka kilpailupaikalle. Aikataulut ja reittioppaan löydät Matkahuollon sivuilta.

Ruokailu

Kilpailupaikalla toimii erinomainen buffetti, jonka löydät kilpailuareenan laidalta katsomon vierestä. Maan parhaaksikin kehutusta buffastamme löytyy itse tehtyjä suolaisia ja makeita leivonnaisia, pizzaa, makkaraa, vohveleita, jäätelöä, virvokkeita ja smoothieita. Jokaisena kilpailupäivänä on tarjolla maittava vaihtuva lämmin lounas ja lisäksi pe-su väillä aamiainen. Lounaslistan löydät kilpailupaikalta ja Equipesta. Maksutapana käy sekä kortti että käteinen, ja lisäksi myös NFC-maksut älylaitteista.

Expo

Myös tänä vuonna kilpailuissamme on pienimuotoinen Expo, josta pääset ostamaan hevosvarusteita, ratsastusvaatteita ja muuta mukavaa hevosellesi, hoitohevosellesi tai kilpailutilanteessa akuuttiin varustepulaan.

Koirat

Koirat ovat tervetulleita mukaan kilpailuihin, kunhan osaavat käyttäytyä, eivät hauku ja pysyvät kytkettynä koko ajan. Koirille on vettä tarjolla buffakopin liepeillä.

Tupakointi

Tupakointi kilpailuissa on sallittu vain erikseen merkityillä paikoilla.

WC ja vesipisteet

Kilpailualeella on runsaasti bajamajoja. Vesipisteitä löytää tallin päädystä, maneesin päädystä ja jaba-alueelta. Virvokkeita myytävissä buffetissa.

Some

Kilpailutunnelmia voi seurata ennen kilpailuja ja kilpailuiden ajan Facebookissa ja Instagramissa mm. tileillä Solbacka Summer Games, @ridingclubsolbacka ja @_stallsolbacka. Käyttämiämme hashtageja ovat mm. #SolbackaSummerGames #SSG2023 #StallSolbacka #RidingClubSolbacka, joita saa käyttää myös omissa somejulkaisuissa!